look into my eyes

Dagen har varit bra, har dock varit fruktansvärt trött, gjorde också nationella och det gick toppen, sedan har det inte hänt så mycket mer. Ska plugga nu och sedan ska vi ha lite klassiskt fredagsmys!
Ah juste, haha det var en awkward stund idag i klassrummet när vi kolla på film. Ni vet när en "sexscen" kommer upp och alla blir först helt tysta och sedan kollar alla bort och blir generade och sedan så börjar alla prata med varandra och försöker ignorera den pinsamma situationen. Hahah så jäkla roligt när det blir så asså! AWKWARD!
ne plugga var det jaa!

Kommentarer
Postat av: CJ

Tusen tack söta du, kram! :)

2012-04-28 @ 14:03:47
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)