RAINY DAY

Vart en lång dag idag, Skolan var kort men sedan vart det pyssel med att hitta nya skor till min klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Inte lätt när klänningen tydligen är en färg som inga skor någonsin tillverkats i, suck. Hittade dock ett par andra skor och ah; I'M INLOOOOVE! de kostade 900 kronor vilket är lite segt eftersom jag inte direkt har överflöd med pengar nu. Vi får se hur det blir med det. VILL HA DEM.
började också använda instagram idag, eftersom det har kommit till alla android mobiler. Och den appen är jag också kär i! Om ni känner för att följa mig där så heter jag @mollylinaaa !
uppdaterar imon jao!
Gonatt fina läsare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)