Roses and cupcakes

Godmorgon mina fina läsare! Vill innan jag skriver något annat, bara säga att jag uppskattar era fina kommentarer så himla mycket! Tack tack tack!
Har iaf precis ätit frukost, och nej jag har inte ätit cupcakes, tyckte bara bilden passade in med mitt strålande humör idag ;) Vet inte vad jag ska hitta på idag än, blir väl att göra läxor, städa rummet (behövs verkligen) och sedan kanske åka och inhandla ett par skor till min klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Vad ska ni pyssla med idag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)