Valborg, åh härliga valborg

Valborg, ja, tiden då man inser ännu mer hur patetiskt och fruktansvärt ensam man är. Deppkärring kanske ni tänker nu men ne, just telling you the truth. Känner mig riktigt jävla ensam.
Ja, jag har en underbar familj, ja jag har mina två underbara bästa kompisar, men ändå, någonting saknas.
Jag ska inte skylla på alla andra men jag har försökt och försökt och försökt att verkligen träffa nya människor, både killar och kompisar, men jag gör tydligen någonting fel.
Efter varje gång man har gjort fel så försöker man bättra sig, ändra sig sig det bättre, den där människan alla vill att man ska vara. Men ändå så gör man fel, alldeles åt helvete fel tydligen.
När det gäller killar.
Första gången var jag tillbaka-dragen, lät han sköta det, jag var mig själv, pratade med han lagom mycket, sa inte till om någonting var fel. Och ja, det sket ju sig, för han tyckte jag var för ah, tråkig och lam och det verkade som att jag inte brydde mig ett skit om honom.
Kille nummer två, sket ju också sig lagom mycket.  den här gången så skulle jag bättra mig och inte göra om mina misstag, jag var framåt, visade att jag brydde mig, gav komplimanger men ändå var mig själv. Jag tog första steget och blablabla. Men ja, det var också fel tydligen. Han tyckte jag var jobbig osvosvosv
Ska man va framåt, tillbaka-dragen, snäll, bitchig, känslosam, okänslosam, gullig, sexig, prata mycket, prata lite?
OM det är någon kille som läser min blogg, snälla snälla snälla kan ni förklara detta för mig.
Deppinlägg.com

Kommentarer
Postat av: "Killen"

Hej!Jag tror det du gör fel är att du inte är dig själv. Att vara "den människa alla vill att man skall vara" är fel. Jag tror något de flesta killar uppskattar är att du pratar med dem. Helst när det inte är mycket människor runt omkring. Detta eftersom killar har en tendens att vrida lite på sanningen eller vara "någon annan" när det är folk runt omkring. Jag tror att det är viktigt att umgås på andra sätt också. Till exempel kan du ta med din kille, eller potensiella kille ut och fota. Visa vad du tycker om att göra.Jag tror också att det är viktigt att visa vad man känner för varandra, också när man inte är ensamma. Håll varan i handen, ge en puss på kinden etc. Bara för att visa att man inte skäms för att man är tillsammans.En sak som jag också tror är väldig viktig är att inte berätta för dina kompisar om din kille har gjort något fel. Prata istället med honom och red ut vad som gått fel.Om du försöker vara bitchig, sexig och okänslosam så kommer du få en kille som är likadan. Men är du lite tillbakadragen, snäll, lagom social och lite känslosam så kommer du få en omtänksam och beskyddande kille.En sak som många tjejer gör fel att de oftast inte vågar prata med många olika killar. Jag tycker det är något alla borde göra. Att lära känna många av det andra könet. Om du pratar med killar utan att många sitter runt om kring och lyssnar kommer du lära känna hur killar fungerar på ett helt annat sätt. Du kommer även se personens sanna karaktär.Det tror jag iallafall.Kille, 16år

2012-05-01 @ 00:44:34
Postat av: Moa♥

Bra skrivet på kommentaren ovanför!

2012-05-01 @ 10:45:42
URL: http://woa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)