tuff dag!

2012-08-21 @ 22:24:14
Dag 2 i den nya skolan idag, och jag är helt psykist slut. Även fast allt är as roligt så är jag ändå helt slut och jättetrött. Däckade hemma på soffan igen när jag kom hem, sjukligt trött var jag. Hur var skolan idag då? Det var jätteroligt och många trevliga människor man träffar, men allt är så himla nytt så det är lite kaos i skallen om man säger så! Enskilt skolfoto tog vi också idag, blev säkert jättehemsk på bilder vilket man brukar bli när det är skolfoto! Kollade även på filmen Remember me när jag kom hem! Sjukligt bra film! Och för er som inte känner mig så är jag en väääldigt känslosam människa och jag gråter alltid till ledsamma filmer, och självklart även till remember me! Och innan jag går och lägger mig måste jag bara säga: Jag önskar jag älskade någon och att någon älskade mig!  

fundersam, glad eller besviken?

2012-08-20 @ 21:05:25
Första dagen på gymnasiet idag! Känns helt overkligt att vi börjat nu, ny klass, ny skola och nytt allting! Men så jäkla kul asså! Längtar efter att gå till skolan, OCH DET ÄR INTE OFTA, ska jag säga er! Sjukt taggad! Det här kommer nog bli så jäkla bra! För er som inte vet så har jag börjat på linjen Samhäll Media på en skola som heter Hulebäck! Men vet inte riktigt hur jag känner, har ni börjat skolan och vad känner ni?
 
Är ni fundersamma? 
 
Glada? 
 
Eller besvikna?

AWESOME!!

2012-08-19 @ 09:05:25
Kunde man fått ett bättre avslut på sommarlovet? Jag tror knappast det! Haft helt jävla fantastiska dagar nu det senaste! I fredags var jag och mina tjejer i stan och hade vad vi kallade "girlsnight". INGA KILLAR! Och visst var det kul, så jävla inihelvete kul! Vi var på kulturkalaset och såg på MASKINEN på kvällen på götaplatsen! Och shit va bra dem är och vilket jäkla ös det var längst fram där vi stog! Vi dansade, hoppade och sjöng som bara den! Jag älskar er sötisar, ni gjorde min kväll! Idag blir det rix fm! Vi taggar! yay! HÖRS, CIAO
 bild lånad från den svenska björnstammens facebook!

HAPPINESS

2012-08-17 @ 00:39:22
Från botten till toppen, bra beskrivning på denna veckan! Mår helt sjukt bra nu, helt jävla fantastiskt underbart fenomenalt sjukt bra mår jag! Igår tror jag att jag hade den bästa dagen i mitt liv eller nåt, inte för att vi gjorde någon speciellt utan för att jag kände REN lycka från tårna upp till huvudet! Vet inte vad som hände, gick runt med ett konstant leende på läpparna och bara kände ren jävla lycka! Tänk om man kunde vakna upp och känna så varje morgon! Ne men, vad gjorde jag igår då? Jo igår så var jag inne med några kompisar och shoppade i stan på dagen, vi gick mest runt och bara chillade! och eftersom det är göteborgkalaset i stan nu så drog vi oss in till avenyn på kvällen och kollade på när Den svenska björnstammen uppträdde. Faktiskt sjukt roligt! Sedan när vi var på väg hem så bestämde vi oss för att stanna och käka, men då var allt stängt. Så då gick vi hemåt, och sedan stannade vi utanför mig och bara pratade hur länge som helst vi bara satt under bar stjärnhimmel och bara pratade, Hur jävla mysigt som helst. Sen sov min sötnos hanna över. Idag vaknade vi lika glada som igår, och på eftermiddagen drog vi in till stan och bara chillade runt. NICE. men nu blir det att sova! gonatt!! 

NU KÖR VI!

2012-08-15 @ 11:14:09
Nu har jag tröttnat på att vara trött och deppig,  det är sista veckan innan sommarlovet, så... NU KÖR VI!  
 
 

Be strong girl!

2012-08-13 @ 17:36:09
Tyvärr samarbetar inte alltid livet, det rullar påvare sig du vill eller inte. Mår bättre idag psykist, sorterat tankarna osådär. Men självklart så har jag åkt på en rejäl förskylning, vilket betyder att jag mår dåligt fysiskt istället! Åh 10 poäng till den jäveln som bestämde att jag verkligen behövde den här föskylningen, nu när allt annat är helt jävla kaos. Men som sagt, livet stannar inte bara för att man vill det, så då är det bara att lägga på leendet på läpparna och fortsätta. Man har gått igenom värre, så det här klarar jag lätt, det tar sin lilla tid bara! 
 
Be strong girl!
     

kaos

2012-08-13 @ 02:15:23
Ibland går bara inte saker som man hade tänkt sig, kanske förväntar man sig mer än vad man borde? Kan inte riktigt sätta ord på hur jag känner at the moment. Känner att jag är någon blandning mellan besviken, förvirrad, trött och ledsen, men samtidigt glad och förväntansfull. Känns som jag brottas med mig själv inombords. Ska man vara glad eller ledsen? Vet inte riktigt ut eller in just nu, så jag vill bara säga att jag inte kommer lägga nån energi alls på bloggen förens jag får lite ro i min själ igen. Hitta tillbaka till vem jag är . Låter dramatiskt, i know. Men mår man inte bra så gör man inte det, så enkelt är det. Situationen med ett ord: KAOS 
I'll be back! 
 

Grattis på din 18-års dag brorsan!

2012-08-11 @ 11:46:20

Det här är till dig! :

Du skulle bara veta hur avundsjuk jag är på dig idag, du fyller ju 18 för sjutton! Även fast man nu skulle kalla det att du blir vuxen och ”fri”, så kommer du alltid vara min härliga brorsa och jag din överbeskyddande lillasyrra. Och om nu ”vuxenlivet” blir en aning jobbigt framöver så vet du att jag alltid är en axel att luta sig mot.

 Timmie Måssebäck, världens finaste, goaste och härligaste brorsa, en ärlig och öppen människa som man alltid kan lita på. Du har en själ och ett hjärta av guld.

Ibland har jag undrar om vi verkligen är syskon eller om mamma och pappa råkade byta ut någon av oss på BB, för du och jag, vi är så olika som det bara går att bli! Under våra år som barn var du den blygsamma lilla timmie som inte bad om den minsta uppmärksamhet, som gick med händerna i fickorna och tyckte att livet var ganska lugnt och härligt. Och ja… jag var väl ganska tvärt emot. Jag har alltid sett upp till dig och alltid beundrat din trygghet och styrka genom livet! Din trygghet har betytt mycket för mig, när jag inte riktigt visste vad jag ville med mitt liv, då fanns du alltid där. Du har stöttat mig i mina beslut och aldrig tvekat på att jag kan lyckas!  

 

När jag tänkte efter noga så finns det faktiskt en del likheter mellan oss också, speciellt vår förmåga att sträva efter det vi vill ha, våran nyfikenhet och beslutsamhet! Jag vet och tror starkt på att du kommer lyckas där ute i livet. Du har utvecklats enormt under dem senaste åren, och vad du än väljer att göra, om du så vill bli städare eller politiker för FN, bo i Göteborg eller flytta till USA, så har du alltid mitt stöd!

 

Du och jag har alltid haft en nära relation som syskon och vi har delat nästan allt genom livet, våra misstag, problem eller våra stunder av glädje. Vi har aldrig bråkat särskilt mycket, i varje fall aldrig seriöst. Okej, visst har vi tjaffsat några gånger. När vi var små bråkade vi om vem som skulle dammsuga vardagsrummet, för det var ju så fruktansvärt kul, och nu bråkar vi mest om vem som inte ska dammsuga. Det jag ville säga är att vår relation har varit viktig för mig och därför känns det extra jobbigt att veta att du faktiskt blir vuxen nu, här och nu.    

 

Om man skulle förklara Timmie Måssebäck med några få meningar så skulle man väl säga ”Trygg, målfokuserad, härlig och go människa. En människa som finns där när någon behöver en axel att gråta emot. Han som jag ser upp till. En människa som sprider enorm glädje och lugn runt omkring sig. Den där människan som har den sjukaste humorn och alltid får en att skratta. Han som är rädd för att kladda ner sig och bli smutsig. Han som är den sista människan du skulle argumentera emot. Timmie Måssebäck, han är den finaste människan som existerar”  

 

Du är den bästa brorsan man någonsin skulle kunna önska sig!

Du är min förebild!

 

”en bror är inte bara en bror för ett år eller två, han är en vän för livet!”

 

JAG ÄLSKAR DIG!


YOLO, eller nåt!

2012-08-05 @ 00:30:30
Rätt go dag idag faktiskt, hängde med släkten i slottskogen (för er sin inte vet är det en jättestor park mitt i göteborg) . Trodde det skulle vara ganska lamt, men det var faktiskt ganska roligt! Förutom att jag skar mig i fingret och att jag tog fel spårvagn två gånger så blev dagen lyckad. Snackade även med Erik för första gången på telefon. Man blir allt förvånad när någons röst inte är som man trodde den skulle va. Men go pojk det där! 
Nu blir det la att sova, eller nåt. Och glöm inte, Yolo! 
 

Courage

2012-08-04 @ 01:22:38
Äntligen mår jag bättre, och nu känner jag att livet börjar gå åt rätt håll igen, inte lätt när man mår dåligt... Har också lärt mig något väldigt bra, Att vara modig lönar sig i alla lägen. Tänk inte så mycket, släpp dem där logiska tankarna ibland och bara gör saker som inte trodde du skulle våga, man får en sån jäkla självförtroende kick av det alltså. och det kan hända saker som man inte trodde skulle hända någonsin. Tack vare att jag var modig har jag nu rätt goa planer inför nästa vecka! it pays off! 
 
AH annars då? Inget speciellt har hänt, bara shoppat lite nya grejer och sedan umgåtts med min fina pappa! thats it, nån släkt träffs skit imon. Men det får väl gå. Nu ska jag sova! gonatt!
(inte min bild, lånad från google)

1 augusti!

2012-08-02 @ 01:43:12
wow, shit tänk att det redan är augusti och bara 20 dagar kvar till skolan börjar. Helt galet ju. Var ju som jag sa med mina kusiner på borås djurpark idag. Sjukt mysigt, efter att vi fastnade i äckel trafiken i typ en timme så kom jag äntligen hem och då mötte jag upp söta hanna. Lite snabb shoopping blev det på det. Hittade jeans, and thats a miracle, för ja, har ju sjuttielva meter långa ben så det är ju fan omöjligt att hitta jeans för mig. Köpte även en Maxikjol, wie! Idag är jag extra glad också för har lite härliga planer med en viss person framöver! Längtar! Men nervös som faen. Har ni haft en bra juli månad? Det har jag! Dejta sängen blir det nu! Buenas noches!  
 

Lets go!

2012-08-01 @ 08:47:36
Nu drar jag och kollar på djur. Är sjuuukt trött idag men jag får väl dricka tio liter cola innan jag åker iväg. 
Nästa: 10 liter Cola och Borås Djurpark! Ciao! 
 
bjuder på nya bilder på mig, dålig kvalitet pga webbcam. 

Universeum

2012-08-01 @ 00:48:16
I går så blev det ändrade planer! Vi hade ju som jag sa egentligen tänkt att åka till Borås djurpark / ZOO men eftersom vädret mest bestog av regn så hoppade vi det. Istället så åkte allihopa till universeum mitt inne i Göteborg. Har varit där massa gånger förut men lika roligt är det. Man skulle kunna förklara det som ett ställe där dem har samlat alla olika miljöer t.ex regnskog, under vatten, västkustklimat osv. Och i varje miljö så är det djur som tillhör. Som ett inomhus zoo fast bättre. där spenderade vi i alla fall hela dagen, och man kände sig verkligen som ett litet barn igen, var helt sjukt trött när jag kom hem dock. Och vet ni var det roligaste var? Jag hittade Nemo haha. Idag så har jag bara slappat heeeela dagen lång. Inte gjort ett skit förutom att städa. Thats it liksom. Men imorgon blir det nya äventyr igen, då drar vi till Borås djurpark! 
 Uppdaterar med de här bilderna från igår, vi hörs ciao! 
 


bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)