Courage

Äntligen mår jag bättre, och nu känner jag att livet börjar gå åt rätt håll igen, inte lätt när man mår dåligt... Har också lärt mig något väldigt bra, Att vara modig lönar sig i alla lägen. Tänk inte så mycket, släpp dem där logiska tankarna ibland och bara gör saker som inte trodde du skulle våga, man får en sån jäkla självförtroende kick av det alltså. och det kan hända saker som man inte trodde skulle hända någonsin. Tack vare att jag var modig har jag nu rätt goa planer inför nästa vecka! it pays off! 
 
AH annars då? Inget speciellt har hänt, bara shoppat lite nya grejer och sedan umgåtts med min fina pappa! thats it, nån släkt träffs skit imon. Men det får väl gå. Nu ska jag sova! gonatt!
(inte min bild, lånad från google)

Kommentarer
Postat av: Moa & Frida

VILL DU BLI HELGENS BLOGG? :)
http://moffi.blogg.se/2012/august/helgens-blogg.html

- förlåt om du inte gillar detta!

2012-08-04 @ 13:34:27
URL: http://moffi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)