Grattis på din 18-års dag brorsan!

Det här är till dig! :

Du skulle bara veta hur avundsjuk jag är på dig idag, du fyller ju 18 för sjutton! Även fast man nu skulle kalla det att du blir vuxen och ”fri”, så kommer du alltid vara min härliga brorsa och jag din överbeskyddande lillasyrra. Och om nu ”vuxenlivet” blir en aning jobbigt framöver så vet du att jag alltid är en axel att luta sig mot.

 Timmie Måssebäck, världens finaste, goaste och härligaste brorsa, en ärlig och öppen människa som man alltid kan lita på. Du har en själ och ett hjärta av guld.

Ibland har jag undrar om vi verkligen är syskon eller om mamma och pappa råkade byta ut någon av oss på BB, för du och jag, vi är så olika som det bara går att bli! Under våra år som barn var du den blygsamma lilla timmie som inte bad om den minsta uppmärksamhet, som gick med händerna i fickorna och tyckte att livet var ganska lugnt och härligt. Och ja… jag var väl ganska tvärt emot. Jag har alltid sett upp till dig och alltid beundrat din trygghet och styrka genom livet! Din trygghet har betytt mycket för mig, när jag inte riktigt visste vad jag ville med mitt liv, då fanns du alltid där. Du har stöttat mig i mina beslut och aldrig tvekat på att jag kan lyckas!  

 

När jag tänkte efter noga så finns det faktiskt en del likheter mellan oss också, speciellt vår förmåga att sträva efter det vi vill ha, våran nyfikenhet och beslutsamhet! Jag vet och tror starkt på att du kommer lyckas där ute i livet. Du har utvecklats enormt under dem senaste åren, och vad du än väljer att göra, om du så vill bli städare eller politiker för FN, bo i Göteborg eller flytta till USA, så har du alltid mitt stöd!

 

Du och jag har alltid haft en nära relation som syskon och vi har delat nästan allt genom livet, våra misstag, problem eller våra stunder av glädje. Vi har aldrig bråkat särskilt mycket, i varje fall aldrig seriöst. Okej, visst har vi tjaffsat några gånger. När vi var små bråkade vi om vem som skulle dammsuga vardagsrummet, för det var ju så fruktansvärt kul, och nu bråkar vi mest om vem som inte ska dammsuga. Det jag ville säga är att vår relation har varit viktig för mig och därför känns det extra jobbigt att veta att du faktiskt blir vuxen nu, här och nu.    

 

Om man skulle förklara Timmie Måssebäck med några få meningar så skulle man väl säga ”Trygg, målfokuserad, härlig och go människa. En människa som finns där när någon behöver en axel att gråta emot. Han som jag ser upp till. En människa som sprider enorm glädje och lugn runt omkring sig. Den där människan som har den sjukaste humorn och alltid får en att skratta. Han som är rädd för att kladda ner sig och bli smutsig. Han som är den sista människan du skulle argumentera emot. Timmie Måssebäck, han är den finaste människan som existerar”  

 

Du är den bästa brorsan man någonsin skulle kunna önska sig!

Du är min förebild!

 

”en bror är inte bara en bror för ett år eller två, han är en vän för livet!”

 

JAG ÄLSKAR DIG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)