tuff dag!

Dag 2 i den nya skolan idag, och jag är helt psykist slut. Även fast allt är as roligt så är jag ändå helt slut och jättetrött. Däckade hemma på soffan igen när jag kom hem, sjukligt trött var jag. Hur var skolan idag då? Det var jätteroligt och många trevliga människor man träffar, men allt är så himla nytt så det är lite kaos i skallen om man säger så! Enskilt skolfoto tog vi också idag, blev säkert jättehemsk på bilder vilket man brukar bli när det är skolfoto! Kollade även på filmen Remember me när jag kom hem! Sjukligt bra film! Och för er som inte känner mig så är jag en väääldigt känslosam människa och jag gråter alltid till ledsamma filmer, och självklart även till remember me! Och innan jag går och lägger mig måste jag bara säga: Jag önskar jag älskade någon och att någon älskade mig!  

Kommentarer
Postat av: Läsare

Fin du är :)! Väldigt fin blogg , har tittat igenom den nu och går nu igenom lite gamla saker du lagt upp , det är bra att du skiftar mellan djupa saker och lite knasiga vardagsberättelser! Roligare att läsa då , keep it up.

2012-12-15 @ 23:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)