white shirt

När jag nu ska göra entré ut i den vintriga kylan och med all nervositet inom mig så behövs något täckande och varm, hade helst bangat detta nu, ja just i denna sekunden! bara för att jag är en stor jävla fegis! nej, SJÄLVFÖRTROENDE MOLLY! ne, jag kommer dö. har såna dära "angel-devil" tankar, ni vet när man fantiserar om att en ängel sätter sig på din ena axeln och säger att allt kommer gå bra, men oså kommer djävulen o sätter sig på andra axeln, och säger att man absolut ska banga detta för varför skulle något bli bra och lyckat. skitzofren? 
tar iaf klivet utanför mina vanliga umgängeskretsar vilket är positivt iaf! wish me luck! damn. 

lyckotröja?
köpt på bikbok.

Kommentarer
Postat av: SofiaLejon'

haha jag satt nyss o kollade lite bloggar och fastnade vid detta inlägg. jag och min kompis gjorde en låt förr som hette white shirt hahah kände bara för att skriva de. roligt sammanträffande. Haha!hoppas allt e bra,

peace,

2012-02-05 @ 23:32:34
URL: http://simpleeheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)