Fika a la Haga

För att börja lite snyggt med det här inlägget, seriöst, vad fan har hänt med mina sovrutiner? spelar ingen roll när jag lägger mig på kvällen sover ändå ca 13 timmar varje natt. Helt sjukt, och ja, sover man till 2 på dagen så har man liksom slösat bort väldigt mkt av sommarlovet. Försökte också enas med familjen om en film som vi skulle se på bio idag, lika troligt som att försöka lära en fisk att flyga. med 5 olika åsikter och smak så brukar man inte komma fram till så mycket, jag säger bara world war 3. Vi kom dock i slutändan fram till en film, men sen så slutade det med att vi inte kunde enas om vi skulle se den i 3d eller utan, engelska eller dubbat, ah rent jävla kaos. Så vi löste problemet med att vi inte kollade på bio helt enkelt. Så idag så åkte vi istället in till haga mitt i Göteborg,  Gick runt i lite affärer och sen fikade vi också, tog med mig min kamera såklart, men glömde helvetes minneskortet hemma så några foton blev det inte. Jahao och vad ska molly göra mer i veckan då? JO imon ska vi alla till havet, kanske bada osådär. sola om vädret tillåter. Resten av veckan vet jag faktiskt inte, vi får helt enkelt se. Buenas noches!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna Gustafsson

Jag har börjat med veckansblogg igen och håller på att meddela alla som tidigare deltagit. Skulle vara roligt om du ville vara med!

http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/july/veckansblogg.html#comment

2012-07-24 @ 16:02:04
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)