Hallon och äventyr

Känslomässig bergodalbana skulle man väl kunna förklara de senaste dagarna som, dras mellan att vara glad och ledsen, arg och lycklig. Ena sekunden är det "bitch im moving on", andra sekunden är det "oh fuck i miss him". Ungefär så har det varit. I enkel version. Vet inte vad jag vill eller känner överhuvudtaget. Bara så trött och överväldigad av allt. Och ALLT måste hända på samma gång. Det ordnar sig nog snart. Men saknar han. 
 
aja, haft väldigt trevliga dagar iaf,på torsdagen var jag hos min moster hela dagen, plockade hallon och bara slappade i solen, fredagen bjöd på shopping i stan med tjejerna, och igår (lördag) var jag med några kompisar, vi bara gick runt och gjorde ingenting. På kvällen satt vi bänkade framför "the notebook" och grät floder. Så himla bra film. Och idag så spelade vi Äventyrsgolf, det är som minigolf fast roligare. Och jag vann! ... Eller inte, jag kom sist! haha, oväntat. Sedan på eftermiddagen så drog jag till max med grabbarna och hade grill/film kväll. Sjukt roligt och mysigt! Nu blir det sova för imorgon ska vi till Borås djurpark! yay tagga! Buenas noches!
 
 
 
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)