BREAKFAST

Vaknade precis, och hur skönt är det inte att jag har 8 dagar kvar till skolavslutningen och 6 av dem dagarna är vi lediga och de andra två är det en "skolbal" och en dag är avslutningen!
ASSÅ JAG FÖRSTÅR INTE DETTA! VI SLUTAR NIAN NU. VI KOMMER ALDRIG KOMMA TILLBAKA DIT IGEN. JAG TROR INGEN RIKTIGT FÖRSTÅR HUR MYCKET JAG VILL SLUTA NIAN, HUR MYCKET JAG VILL BÖRJA OM. Bara 8 jävla dagar kvar. AMAZING!
Idag är jag ledig bara för att vi har nån fridrotts dag osv, och jag kan inte vara med pga att jag inte vet om jag har astma eller om jag har fått rätt medicin... vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske ska fixa lite stuff inför skolavslutningen och supen eller bara kolla lite på allum. får se.
Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)