Juni 1, 2012

Första Juni idag! Shit vad tiden går snabbt asså, helt galet. Kan inte fatta att det är ca en vecka kvar tills jag slutar FREAKING SKOLAN!!! ASSÅ JAG ÄLSKAR LIVET JUST NU. LOVE LIFE!! Det är verkligen snudden nedanför perfekt! Skolan går bra, jag umgås med världens bästa kompisar, snackar med världens gulligaste amerikanare, slutar snart skolan, inga problem osv osv osv.
Jag säga från botten av mitt hjärta att för första gången på ca 2 år så känner jag mig genuint LYCKLIG! Rakt igenom hela mig själv så är jag lycklig. Det är en sån härlig känsla, vill aldrig att den ska försvinna!
Haft så underbart kul det här dagarna så har liksom glömt av bloggen. Har liksom inte haft tid.
Idag umgicks jag med mina fantastiska vänner och vi kolla på två filmer och sedan bara låg vi i en soffa och bara lyssnade på musik. Haft en underbar kväll. Kul utan alkohol, visst kan man ha det. Lycka istället för spya dagen efter, känns rätt gött ändå ;)  Nu känner jag att det här inlägget blir väldigt låååångt men skitsamma! Här får ni två bilder från i höstas, PUUUUUSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)