SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV!

SOMMARLOV, FAN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! SÅ SOM JAG HAR VÄNTAT PÅ DETTA!!! HELT GALET! Kan inte beskriva hur otroligt glad jag är och vilken glädje som är inom mig nu! FREEDOM!
Skolavslutningen var riktigt fin faktiskt. Vi åkte på morgonen och samlades i klassrummet. De visade lite bilder från sexan och uppåt och det var hemskt, haha. Sedan så höll jag faktiskt ett tal. Jag har video på det om ni vill se någon dag! Riktigt känslosamt blev det. Jag började gråta i slutet och några andra också! Men det var härligt. Sen så samlades alla 9:or i bamba och så fick vi våra betyg! Och vet ni? Jag lyckades gå ut med 5 mvg !!!! Helt galet stolt chey!! OCH NU ÄR DET SLUT ALLTSÅ!
TAGGA SOMMAREN 2012!
BÄSTA SOMMAREN KOMMER DET BLI, LÄTT! WAAAAAAAAAAAAAAA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)