West Coast House Festival

Im back from West coast house festival!
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA vilken grymt jävla cp bra helg jag har haft! Kan inte ens beskriva vilken jäkla glädje jag har inom mig nu!! Vi har både hunnit med att DANSA, Skratta i massor, lärt känna massa nytt folk och man får la inte glömma; RAGGA PÅ KILLAR ;) Längre än så tänker jag inte gå i detaljer men fasen så kul vi har haft! Och som de säger, all erfarenhet är bra erfarenhet ;)! Dock så kände jag mig inte så hemma där i början eftersom 90% av alla där drack, men äsch i slutet var det bara jättekul med lite flummiga människor, då kunde man själv spela lite weird eftersom ingen märkte någon skillnad jämfört med de andra haha.
Festivalen var ju både på fredag och lördag och den låg i Falkenberg, vilket var grymt eftersom vackra emma har sommarstuga precis där. Några av dem som spelade var Maskinen, Den svenska björnstammen, style of eye, modestep osv... Grym festival med grymma människor. Dessutom blev vi bjudna på rätt många fester men duktiga som vi är så tackade vi glatt nej. Men herregud nu vill jag bara tillbaka, NU NU NU! Vill bara dansa och lära känna nytt folk!!! Helt galet vad jag har förändrats de här halvåret! But hey, i've got some confidence, folks ;) Säg hej till den nya och bättre Molly! wiho!
Nu ska jag lägga mig och drömma mig tillbaka till festivalen och en "viss" händelse! oh you've got that right!
SEE YAA!

Här kommer några bilder från festivalen! 

Kommentarer
Postat av: ellen forsberg

Härliga bilder , Planer för dagen? :D

2012-06-18 @ 11:22:30
URL: http://ellenpaulinaforsberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Var gärna med i veckans blogg, kommentera bara att du är med :D

http://byfia.com/2012/june/veckans-blogg-2.html#comment

2012-06-18 @ 20:05:07
URL: http://byfia.com
Postat av: Madeleine

superfina bilder! :D

2012-06-20 @ 09:25:39
URL: http://tjugoandrejanuari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)