Water

2012-11-26 @ 09:10:00

Egentid!

2012-11-19 @ 18:32:00
För er som checkade in solsidan igår fattar när jag säger att man behöver "egentid". Detta är just vad jag behövde idag, vara lite ensam. Jag är absolut ingen människa som går ut och promenerar, men idag så tog jag hela kamerautrustningen och gick ut i skogen i 2 timmar. Var fruktansvärt skönt att bara gå där i skogen, med bra musik i öronen, och fota allt man ser! 
Min helg har förövrigt varit helt fullspäckad med aktiviteter. På lördagen var jag med världens bästa kille (som är min hehe) och åkte på julpyssel hos hans familjs kompisar. Och min kära pojkvän glömde att nämna att det var ca 30 pers som skulle komma och inte typ 10 som jag trodde. Kände mig helt bortkommen första delen av kvällen, men sen mot slutet så var det superkul! på söndagen var det släktkalas med min släkt och jag slutade helgen med en allergisk reaktion. Kunde knappt andas och fort som fan bar det hemåt för att få i mig medicin. Som tur är räddade min pojke kvällen genom att somna vid min sida. Haft en bra helg! Uppdaterar mer när jag får tid.
 
 

Mys med tjejerna!

2012-11-16 @ 23:52:09
Har varit så upptagen på sista tiden, så har inte haft tid med hälften av allt jag skulle vilja göra. Har iaf haft världens mysigaste veckor. Firade en månad med  världens bästa kille den 8:e november. Han hade fixat med ljus och så fick jag en ros med ett kort där han skrivit massa fina saker och sedan fick jag choklad . Han är så underbar och mina känslor för honom är helt obeskrivligt. Annars så har jag bara pluggat pluggat och pluggat. HATAR att plugga, men måste man så måste man. Jag har bara en chans på mig så tänker verkligen satsa på höga betyg nu! ska verkligen ta tag i bloggen nu! uppdatera min kamerautrustning och visa nya saker som jag köpt till kameran! Ska ta mig tid till detta snart!
 
Idag har jag iaf varit med två av mina bästa kompisar, Klara och Emma! Vi var bara hemma hos klara, bara prata, käkade tacos och slängde i oss onyttigheter. Massor av skratt blev det och jag hade verkligen en supermysig kväll. Puss tills vidare!
 

The truth

2012-11-06 @ 22:51:59
Har tänkt mycket på senaste tiden hur folk utifrån ser på en. I mångas ögon är jag en väldigt blyg människa som inte tar så mycket plats, och i andras ögon är jag framåt och en aning bossig. Jag vet ju inte hur ni på bloggen uppfattar mig, men jag kan iaf säga att jag är ganska snäll, haha! Hittade två bilder på min underbara kompisar som kan demostrera hur folk troligen ser på oss och hur vi verkligen är!
 
Hur folk troligen ser oss:
 
Hur vi är på riktigt:
 
haha, ni får ha en underbar kväll allesammans!
(och förlåt för bilden älsklingar, döda mig inte!!)


bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)