Egentid!

För er som checkade in solsidan igår fattar när jag säger att man behöver "egentid". Detta är just vad jag behövde idag, vara lite ensam. Jag är absolut ingen människa som går ut och promenerar, men idag så tog jag hela kamerautrustningen och gick ut i skogen i 2 timmar. Var fruktansvärt skönt att bara gå där i skogen, med bra musik i öronen, och fota allt man ser! 
Min helg har förövrigt varit helt fullspäckad med aktiviteter. På lördagen var jag med världens bästa kille (som är min hehe) och åkte på julpyssel hos hans familjs kompisar. Och min kära pojkvän glömde att nämna att det var ca 30 pers som skulle komma och inte typ 10 som jag trodde. Kände mig helt bortkommen första delen av kvällen, men sen mot slutet så var det superkul! på söndagen var det släktkalas med min släkt och jag slutade helgen med en allergisk reaktion. Kunde knappt andas och fort som fan bar det hemåt för att få i mig medicin. Som tur är räddade min pojke kvällen genom att somna vid min sida. Haft en bra helg! Uppdaterar mer när jag får tid.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)