Mys med tjejerna!

Har varit så upptagen på sista tiden, så har inte haft tid med hälften av allt jag skulle vilja göra. Har iaf haft världens mysigaste veckor. Firade en månad med  världens bästa kille den 8:e november. Han hade fixat med ljus och så fick jag en ros med ett kort där han skrivit massa fina saker och sedan fick jag choklad . Han är så underbar och mina känslor för honom är helt obeskrivligt. Annars så har jag bara pluggat pluggat och pluggat. HATAR att plugga, men måste man så måste man. Jag har bara en chans på mig så tänker verkligen satsa på höga betyg nu! ska verkligen ta tag i bloggen nu! uppdatera min kamerautrustning och visa nya saker som jag köpt till kameran! Ska ta mig tid till detta snart!
 
Idag har jag iaf varit med två av mina bästa kompisar, Klara och Emma! Vi var bara hemma hos klara, bara prata, käkade tacos och slängde i oss onyttigheter. Massor av skratt blev det och jag hade verkligen en supermysig kväll. Puss tills vidare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)