Jobbigt men kul!

Är mitt uppe i så himla mycket nu med just skolan, det har  varit plugg varendra dag sedan 2 veckor tillbaka! Visst är det skitkul oså men är så himla psykist trött efter allt slit. Jag är så slut på kvällarna så jag nästan däckar vid 9 tiden varje natt. Just nu när jag sitter här och skriver känns mina ögonlock tunga som bly, och jag har huvudvärk pga all stress. Därför hade jag tänkt att sova nu, men innan det så tänkte jag ställa en fråga. För er som går gymnasiet, hur hanterar ni all stress?
 
Förövrigt, ne då har jag inte gjort säsklit mycket, varit hos emma en stund och även fotograferat och traskat runt i höstrusket. Rätt fina bilder blev det! Löven på träden har nu börjar bli röda och alla de där fina färgerna, det här året har jag faktiskt längtat till hösten, så jag är bara glad över förändringar!
Hösten är bara så himlans vacker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)