Modig!

Igår var jag och såg på filmen modig med Ida, Emma, Petter och Jonas! Sjukaste gänget men så goa! Och filmen skulle jag absolut rekomendera, den var verkligen så så sååå rolig, satt och asgarva typ hela tiden! Älskar verkligen disney och pixar filmer och den här var en av dem bästa jag sett! Gå och se den folk!  
Förövrigt har dagen varit väldigt rolig! bara varit med mina goseungar och slappat, käkat onyttigheter och tagit det allmänt chill! Lite för mycket plugg i skolan nu men det är bara att plugga på! I'll survive!

 

Kommentarer
Postat av: P A W O L I N A - 15 år och gillar att teckna!

Porträtt-tävlingen är avslutad, ta en titt om det blev du!?

2012-09-13 @ 20:42:28
URL: http://pawolinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)