bra start på det nya året...

... eller inte! Har hänt massvis med saker som gjort mig mycket ledsen dessa dagar, något som jag kan berätta men mer än det är för privat. Sedan har jag också åkt på en förskylning samt ont i halsen. Som tur är finns min underbara pojkvän där och stöttar mig i alla lägen. Min kärlek till honom är obeskrivlig ♥ 
Imorgon är sista dagen på lovet och det suger, för jag har förövrigt haft ett riktigt mysigt jullov! bla åkt skridskor, umgåtts med kompisar samt pojkvän, shoppat, och nu även: Köpt ett nytt MACRO- OBJEKTIV! Har bara testat det i en dag men är redan helt förälskad i det! (visar det i ett annat inlägg).  Känner mig inte taggad på skolan direkt, men vem gör det? Imorgon blir det att färga håret blont samt make som cash baby (alltså jobba). Ni får sova så sött så hörs vi förhoppningsvis imon! 
 
bjuder på en bild som jag tog med mitt nya macroobjektiv:
Fotograf: Molly Måssebäck
Nikon D7000 + Tamron 90 mm f/2.8

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)