med min sötnos!

2013-05-27 @ 23:37:22
Ska börja blogga nu igen efter en låååååååång bloggpaus eller vad man ska kalla det, så det känns bra. Har det bra i livet förövrigt, det rullar på som vanligt med pojkvän, kompisar osv. Idag var jag med Emma sötnosen och var o shoppa på allum. Var ett tags sen vi umgicks själva så det var kul. Imorgon ska jag faktiskt åka till huvudstaden med min klass vilket ska bli asroligt! Vi ska åka tåg imorgon bitti och var där hela tisdagen, sedan sova över och åka hem på onsdag kväll. Jag ska uppdatera er med bilder när jag kommer hem! Nu måste jag sova! kram
 
Gammal bild på mig och Emma ...

Grattis på din 18-års dag älskling!!!

2013-05-13 @ 22:39:28
Idag fyller min älskade pojkvän 18 hela år! Stort grattis till dig Jonas! Jag har så många underbara minnen med dig och jag hoppas att jag får fortsätta att dela dessa stunder med dig ända tills du blir en skruttig gammal gubbe! Jag hoppas också att du har haft världens bästa födelsedag! Du är det bästa jag har jonas, Jag älskar dig! Grattis på din födelsedag... HURRA HURRA HURRA!!!!!! 


bloglovin
Molly Måssebäck heter jag, bosatt i göteborg, men har den stora drömmen om USA. fotografi, coldplay, resa, scrapbooking, kompisar, familj och livet är det som ligger mig varmast om hjärtat. Om du är en passionerad fotoälskare, så har du kommit rätt. I den här bloggen kommer du få följa min vardag i bilder och text. Jag bjuder på fototips och kreativitet. Jag fotar med en Nikon D7000. (alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat och de är förbjudna att kopiera, vill ni låna en bild så får ni fråga)